Onze relaties vertellen

Yu Ming Meijer, Apotheker @ Apotheek de Maten en Apotheek de Linie

Mijn ervaring met RBICT:

Ik ben een tijdje geleden voor het systeembeheer van mijn beide apotheken terecht gekomen bij RBICT. Kort gezegd, wat een verademing!

RBICT is een relatief klein bedrijf, maar de kennis, kunde en klantvriendelijkheid staan zeer hoog in het vaandel. Spijtig genoeg heb ik hiervoor ervaring gehad met meerdere 'grote, gerenommeerde en dure' partijen.

                                                          Lees meer

.

Odoo + afbeelding en tekst

Marco Lourens, Apotheker @ Service Apotheek Malden en Service Apotheek de Vuursteen

Al jaren maken wij gebruik van de expertise van RBICT voor onze ICT voorzieningen. ICT doe je er gewoon niet eventjes bij. Maar ik vind ook dat ICT zichzelf terug moet betalen. De apotheek kan en mag niet stilvallen door gebrekkige hardware of software. Uiteraard zijn er overmacht situaties, maar bij onze oude leverancier liepen we vaak tegen lange wachttijden aan en werd er niet proactief gemonitord op falen van systemen. RBICT heeft dat allemaal voor ons op een vriendelijke, professionele en betaalbare manier ontzorgd. 

                                                          Lees meer

.

Margreet Stam-Harbers, praktijkmanager @ Huisartsengroepspraktijk Rijssen

Wij maken nu ruim 8 maanden gebruik van de dienstverlening van RBICT en in deze korte tijd heeft RBICT zijn toegevoegde waarde al meerdere keren bewezen.
Grote kracht van RBICT is de kleinschalige setting en de persoonlijke aandacht die ze schenken aan hun klanten.
 

                                                                 Lees meer
Odoo • Tekst en afbeelding