man in black shirt wearing black headphones

Systeembeheer

Met ons haalt u uw eigen systeembeheerder in huis. U hoeft zich niet meer te bekommeren over uw ICT omgeving want dat doen wij. Windows en andere software updates laden, anti-virus controle en zorgdragen voor een goede backup zijn onze dagtaken. Daarnaast hebben we een servicedesk die in de meeste gevallen al uw vragen en of wensen kan beantwoorden, weten we iets niet dan zoeken we het uit en kunt u verder met uw eigen werk. Heeft u dan ondanks al onze zorg toch een storing aan uw PC dan hebben we deze snel weer werkend door onze krachtige automatisering. Heeft u een andere hardware storing dan komen we langs met een nieuw of vervangend apparaat die we kunnen inzetten als reparatie niet mogelijk is zodat u door kunt met uw werk. Gaat u verbouwen of verhuizen dan denken we graag mee over de ICT infrastructuur, ook denken we graag mee met de inrichting van meubilair als het gaat om bijvoorbeeld formaten van apparatuur. En is de verbouwing dan gedaan of de verhuisdatum bekend dan zorgen wij ervoor dat uw apparatuur verhuisd wordt en weer werkt zoals het hoort. Door onze lange ervaring met verschillende AIS en HIS systemen weten wij als geen ander hoe we uw netwerk zo moeten inrichten dat uw AIS of HIS programma zo soepel mogelijk draait. 

turned-off MacBook Pro between cup of coffee, iPhone, notebook, and pen

Prijs per werkplek

heeft u een kleine ICT omgeving zonder server en is het voor u goed te doen om de ICT in eigen beheer te houden dan is het toch fijn om terug te kunnen vallen op een partij die kennis heeft van zaken. Voor u is er een prijs per werkplek mogelijk. Met deze prijs per werkplek oplossing heeft u toch de zekerheid dat uw windows updates geladen worden en dat u een anti virus pakket gebruikt dat door ons beheerd wordt. Komt u er dan toch niet helemaal uit dan staat onze servicedesk voor u klaar.

Microsoft 365

RBICT is leverancier van Microsoft 365. Waarom Microsoft 365? Uw mail en agenda altijd bij de hand. Gebruik uw eigen aangepaste domeinnaam (bijvoorbeeld: jouwnaam@jouwbedrijf.nl). Webversies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote met Cocreatie in realtime zodat meerdere gebruikers gelijktijdig in hetzelfde document kunnen werken. Houd online vergaderingen en videogesprekken voor maximaal 250 personen met Microsoft Teams. Werk aan een bestand en sla het direct op in OneDrive of SharePoint, je wijzigingen worden bijgewerkt op je gesynchroniseerde apparaten. Al deze functies en meer al met het instap abonnement, Microsoft 365 Basic.

Klik hier en vergelijk de 2 meest gebruikte abonnementen

Voip

Een goede telefonie omgeving is essentieel voor uw organisatie, de beste service bereikt u onder andere met een goede bereikbaarheid. RBICT maakt gebruik van het Broadsoft platform, een stabiel en veilige omgeving met vele mogelijkheden. Extra handig zijn de apps IAM en Hipper+ die dit platform biedt. Een optie voor een Call Center module geeft u meer inzicht op het telefoonverkeer.

Hardware

RBICT kan u voorzien van uw hardware, door onze vele inkoop kanalen en slimme manier van inkopen staan we ook scherp in de markt met onze prijzen. Uiteraard adviseren en verkopen wij alleen de hardware waar wij vertrouwen in hebben en die aansluit bij uw ICT omgeving. Omdat wij een voorraad hebben met de meest voorkomende artikelen kunnen wij ook snel schakelen als daar behoefte aan is.

Digitale Fax Service

Is faxverkeer belangrijk voor uw organisatie? Dan is het online ontvangen en versturen van faxen via email een zeer interessante oplossing. Wanneer u overstapt op online faxen beschikt uw volledige organisatie over een gebruiksvriendelijke faxoplossing. U hoeft zich dus ook geen zorgen meer te maken over de aanschaf en het onderhoud van de hardware, dit brengt namelijk hoge kosten met zich mee in verband met de aanschaf het onderhoud en de supplies van het faxapparaat.

Met faxen via email van RBICT, kiest u voor gemak.