Microsoft 365

RBICT kan u helpen aan Microsoft 365. Waarom Microsoft 365? Uw mail en agenda altijd bij de hand, op mobiele apparaten, tablets, desktops en internet met Exchange. Gebruik uw eigen aangepaste domeinnaam (bijvoorbeeld: jouwnaam@jouwbedrijf.nl). Webversies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote met Cocreatie in realtime zodat meerdere gebruikers gelijktijdig in hetzelfde document kunnen werken. Houd online vergaderingen en videogesprekken voor maximaal 250 personen met Microsoft Teams. Werk aan een bestand en sla het direct op in OneDrive of SharePoint, je wijzigingen worden bijgewerkt op je gesynchroniseerde apparaten. Al deze functies en meer al met het instap abonnement, Microsoft 365 Basic. 

          

Voip

Een goede telefonie omgeving is essentieel voor uw organisatie, de beste service bereikt u onder andere met een goede bereikbaarheid. RBICT maakt gebruik van het Broadsoft platform, een stabiel en veilige omgeving met vele mogelijkheden. Extra handig zijn de apps IAM en Hipper+ die dit platform biedt. Een optie voor een Call Center module geeft u meer inzicht op het telefoonverkeer.

Hardware

RBICT kan u ook voorzien van uw hardware, door onze vele inkoop kanalen en slimme manier van inkopen staan we ook scherp in de markt met onze prijzen. Uiteraard adviseren en verkopen wij alleen de hardware die aansluit bij uw ICT omgeving. Omdat wij een voorraad hebben met de meest voorkomende artikelen kunnen wij ook snel schakelen als daar behoefte aan is.

Digitale Fax Service

Is faxverkeer belangrijk voor uw organisatie? Dan is het online ontvangen en versturen van faxen via email een zeer interessante oplossing. Wanneer u overstapt op online faxen beschikt uw volledige organisatie over een gebruiksvriendelijke faxoplossing, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de aanschaf en het onderhoud van de hardware. Dit brengt namelijk hoge kosten met zich mee in verband met de aanschaf, het onderhoud en de supplies van het faxapparaat.

Met faxen via email van RBICT, kiest u voor een digitale oplossing voor al deze problemen.