person touching and pointing MacBook Pro

Persoonlijke aandacht voor het MKB


RBICT heeft de focus op het midden en klein bedrijf en is daarnaast gespecialiseerd in de zorgsector. Wij hebben hierdoor een brede kennis in AIS en HIS systemen. RBICT is ontstaan uit de steeds meer groeiende vraag naar eigen systeembeheerders voor het MKB. Met ons heeft u in feite een eigen systeembeheerder in dienst. Dit betekent dat wij erbij gebaat zijn dat uw ICT omgeving stabiel, efficient en zo veilig mogelijk functioneert. Wij zorgen tevens voor een 24 uurs monitoring service waarbij we uw hardware ten alle tijden op de achtergrond kunnen volgen, met als uitgangspunt "voorkomen is beter dan genezen"

Eerlijk advies op maat


Ons bedrijf is volledig gericht op het leveren van betrouwbare service. In hoofdlijnen richten wij ons daarom niet op de verkoop van hardware en software. Op dit gebied willen wij (in tegenstelling tot de huidige markt) ons juist neerzetten als onafhankelijk met het beste advies gebaseerd op uw wensen. RBICT kan u voorzien van de benodigde hardware en software of ondersteunen bij de aanschaf hiervan.


Wij weten wat er speelt


Omdat wij ons dagelijks bezig zullen houden met uw ICT omgeving zullen wij weten wat er speelt. Nu bent u vaak afhankelijk van een leverancier die zich niet bekommerd om uw dagelijkse werkzaamheden, zij verkopen u nou eenmaal een product. Wij denken wel met u mee. Als uw systeembeheerder is het systeembeheer nou eenmaal ons dagelijks werk

Ervaring in de zorgsector

RBICT heeft meer dan 10 jaar werkervaring en goede referenties bij het ondersteunen en adviseren van apothekers en huisartsen door heel Nederland. Er ontstond een groeiende vraag naar persoonlijke aandacht. Uw ICT omgeving perfect inrichten zodat hard- en software goed met elkaar samenwerken is voor ons geen enkel probleem.

                  


man holding cup filled with coffee on table