Persoonlijke aandacht voor het MKB  

RBICT heeft zijn focus op het midden en klein bedrijf en zijn daarnaast gespecialiseerd in de zorgsector. RBICT heeft dan ook een brede kennis in AIS en HIS systemen.

RBICT is ontstaan uit de steeds meer groeiende vraag naar eigen systeembeheerders voor het MKB. Met RBICT heeft u in feite een eigen systeembeheerder in dienst. Dit betekent dat RBICT erbij gebaat is dat uw ICT omgeving stabiel, efficient en zo veilig mogelijk functioneert. RBICT zorgt tevens voor een 24 uurs monitoring service waarbij wij uw hardware ten alle tijden op de achtergrond kunnen volgen, echter met als uitgangspunt preventie in plaats van “brandjes blussen”. 

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Eerlijk advies op maat

Ons bedrijf is volledig gericht op het leveren van betrouwbare service. In hoofdlijnen richten wij ons daarom niet op de verkoop van hardware/software. Op dit gebied willen wij -in tegenstelling tot de huidige markt- ons juist neerzetten als onafhankelijk met het beste advies, gebaseerd op uw persoonlijke wensen. RBICT kan u ondersteunen bij het bestellen van de nodige hard/software. .  

Wij weten wat er speelt

Omdat wij ons dagelijks bezig zullen houden met uw ICT omgeving zullen wij weten wat er speelt. Nu bent u vaak afhankelijk van een leverancier die zich niet bekommerd om uw dagelijkse werkzaamheden, zij verkopen u nou eenmaal een product. Wij denken wel met u mee.

Ervaring in de zorgsector

RBICT heeft meer dan 10 jaar werkervaring en goede referenties bij het ondersteunen en adviseren van apothekers en huisartsen over geheel Nederland. Er ontstond een groeiende vraag naar persoonlijke aandacht. Uw ICT omgeving perfect inrichten, zodat hard- en software goed met elkaar samenwerken, is voor ons geen enkel probleem.